Skoghalls Innebandy
Välkommen till vår hemsida

Säsongen 2018/19 kommer vi att spela i Röd Serie 2 och Röd serie 3. http://www.innebandy.se/Startsida-Varmlands-IBF/Kontakt-och-tavlingar/

Kontakperson för laget är Martin Olander som nås via martin.olander@brandskyddslaget.se eller på 0706-215505.

Träningstider

Tisdagar 18.00-19.00 Mörmohallen

Onsdagar 18.00-19.30 Tassehallen (omklädningsrum 6)
Fredagar 18.00-19.00 Skoghallen  (omklädningsrum 4)

Samling ombytta o klara 15 minuter före.

Domarutbildning
2018-09-07 08:09

Domarutbildning kommer att äga rum i Hammarö Arena i samband med ordinarie träning fast över längre tid. Passet kommer innehålla teori och praktik blandat. Eftersom det är 4 timmar kommer vi ha avbrott för mat/fika. Mer info om hur upplägget är kommer senare.

Onsdag 3/10 17.00-21.00

Onsdag 17/10 17.00-21.00

Ta med: Ombyte/träningsoverall/klubba - till praktikpass (vet inte hur upplägget är på praktikpasset men det är bättre att ha med för mycket grejer än ingenting alls).

/Michael Walkert

Sweden Floorball Youth Camp i Värmland
2018-09-02 17:33

29 oktober-1 november kommer det nationella innebandylägret Sweden Floorball Youth Camp till Värmland!

Sweden Floorball Youth Camp är ett innebandyläger som drivs av Svenska Innebandyförbundet. Lägerupplägget och träningarna är framtagna av bland annat landslagens förbundskaptener och fokus läggs på de saker som är viktiga för framtidens innebandyspelare.  29 oktober – 1 november genomför Värmlands Innebandyförbund ett Sweden Floorball Youth Camp i Värmland, i Karlstad respektive Deje.

Sweden Floorball Youth Camp Värmland ersätter det utvecklingsläger vi vanligtvis genomför inom ramen för vår distriktslagsverksamhet på höstlovet.

Både för utespelare och målvakter.

Läs mer här: http://www.innebandy.se/Startsida-Varmlands-IBF/Nyhetskatalog/Nyheter/Huvudnyheter/Sweden-Floorball-Youth-Camp-i-Varmland/

OBS! Egen anmälan, ej lagaktivitet.

Försäsongscuper
2018-08-06 12:23

Vi har bokat 2 st försäsongscuper. En i Mariestad (Pärlan Cup) lördagen 22/9 samt en i Hagfors söndagen 30/9. Dessa är valda för att åtminstone inte krocka med fotbollen. Vi kommer åka med ett lag till respektive cup (troligen 15 utespelare och två målvakter). Beroende på hur många som kan deltaga respektive helg kommer vi ev behöva ta ut lag. Då kommer träningsflit och genomförande av träningar att få spela in. Mer om det senare.

Pärlan cup info: https://www.sportswik.com/vanernsparlacup#/cupmagazine/189

Hagfors cup info: Se kalenderinlägg 30/9.

Sommarträning
2018-06-06 23:10

Nu kör vi sommarträning och vi önskar att alla är med på de pass vi kallar till. Har man annan träning som krockar anger man det i svaret. OBS! Svara, det är jättetråkigt att inte ens få ett svar.

För dem som inte har annan idrott vill vi att man kör på egen hand eller tillsammans med kompisar. Sammanlagt bör man komma upp i minst tre pass per vecka.

Träningsupplägg finns under dokument här på hemsidan. Dels pass från i fjol och dels nya pass som är mycket inriktad på löpträning. OBS! Detta upplägg är ganska tufft och man bör tänka till och prova sig fram. Det går att minska ner på mängden genom att skala ner allt exempelvis 20% (eller mer).

Vi tror på att alla har nytta av denna träning. De flesta killar rör inte på sig självmant utan nästan bara när det är organiserad träning. Att röra på sig varje dag är inte farligt. Tränar man hårt ska man dock lägga in vilodagar.

Kör hårt!

Med vänlig hälsning ledarna